Search results for "rogol cikgu kat stor"


Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th August 2015 | 6905 Views | Comments Off on Cerita Lucah Awek Kebaya

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]

pangkat

Cat: Gambar Lucah | By: on 3rd June 2015 | 15499 Views | Comments Off on pangkat

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap pangkat Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun. Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary. Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku...

[Read More]

Cerita Lucah Aku Dan Bapa Mertuaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th May 2015 | 17207 Views | Comments Off on Cerita Lucah Aku Dan Bapa Mertuaku

"Untung you Kiah. Minggu lepas kakak perhatikan tiga hari Aznam tak ada di rumah, bapa mertua you sanggup tinggalkan rumahnya untuk datang temankan you di sini. I nampak you ceria betul bila Pak Man tu ada di sini," Kak Rahmah menegur aku ketika sama-sama menyiram pokok bunga di perkarangan rumah masing-masing. Jam masa itu 6.30 petang. Sebagai...

[Read More]

kak ogy

Cat: Gambar Lucah | By: on 21st May 2015 | 8642 Views | Comments Off on kak ogy

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap kak ogy Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada l.a dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang...

[Read More]

Cerita Lucah Pensyarahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st May 2015 | 9295 Views | Comments Off on Cerita Lucah Pensyarahku

kisah ni berlaku bulan 11 tahun lepas. masa tu umur aku 19 tahun. masa tu aku kene tahan ngan lecturer aku sebab aku x datang kelas pass away 2 bulan. masa tu da pukul 9 malam.aku kena tahan sampai pukul 12. pass away pensyarah baru, dan x tau yang kolej aku akan ditutup pkul 10. aku pon diam la..ingat pass away ade kunci. masa tu da pkul 11 dan...

[Read More]

Cerita Lucah Nikmat Pemerkosaan

Cat: Cerita Lucah | By: on 22nd August 2015 | 11217 Views | Comments Off on Cerita Lucah Nikmat Pemerkosaan

Kisah ini berlaku secara tidak dirancang. Apa yang aku hendak ceritakan di sini adalah peristiwa yang benar-benar berlaku yang melibatkan aku dan kawan ku yang dikenali sebagai Chik. Terlebih dahulu ingin aku perkenalkan diri ku. Nama ku Johan berumur 22 tahun dan bekerja sebagai mekanik di sebuah bengkel bersama-sama dengan Chik di sebuah negeri...

[Read More]

Cerita Lucah Pemeriksaan Kesihatan Ustazah Nasuha

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st September 2015 | 21747 Views | Comments Off on Cerita Lucah Pemeriksaan Kesihatan Ustazah Nasuha

Hari ini Nasuha aku menjalani ujian terakhirnya sebelum layak menjadi seorang ustazah. Ujian terakhir itu bukanlah ujian peperiksaan atau temuduga tetapi adalah pemeriksaan kesihatan yang wajib bagi semua calon ustazah yang melepasi temuduga. Nasuha gelisah juga mendengar berbagai cerita tentang pemeriksaan kesihatan ini, ada yang kena selak sana...

[Read More]

Cerita Lucah Daniea Ku Sayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th June 2015 | 8781 Views | Comments Off on Cerita Lucah Daniea Ku Sayang

Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. Teringin nak duduk bujang.So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk 'hidup bersama' dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan. Dari sini aku belajar camne hidup sendiri, makan sendiri, basuh baju sendiri, tidur...

[Read More]